Oλοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μάλιστα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου στο BBC Sport, στην οποία τόνισε ότι μεγάλος του στόχος είναι η επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League.

Η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών στον Έλληνα εφοπλιστή έλαβε τέλος, μετά και την έγκριση της αγγλικής Football League (EFL), παρά τα προβλήματα που υπάρχουν με την ελληνική δικαιοσύνη και που επικαλείται το έγκυρο βρετανικό μέσο. Η αγορά της άλλοτε κραταιάς, Νότιγχαμ, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη βάζει τέλος στην πενταετή «κυριαρχία» του Φαουάζ Αλ Χασάουι στην ομάδα της Championship.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα μπω στη λογική των υποσχέσεων ή, να πω πως είμαι ένας πλούσιος άνθρωπος από το εξωτερικό που ήρθε για να ξοδέψει τα χρήματά του και να κερδίσει δόξα ηγούμενος μίας ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου. Είχα πολλές τέτοιες στιγμές δόξας με τον Ολυμπιακό, που έχει κατακτήσει τα πάντα, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τόσο μέσα στην χώρα μου, όσο και στην Ευρώπη και στο Champions League» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης προσθέτοντας:

«Έχουμε ένα σχέδιο που είναι μακράς διάρκειας και με βάση αυτό θα επιδιώξουμε να επαναφέρουμε την Φόρεστ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η ομάδα ανήκει στην Premier League. Ανήκει στην elit της Premier League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης