Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα στα τεκταινόμενα στην Ελλάδα είναι η κληρονομική και γονιδιακά προδιαγεγραμμένη αμετροέπεια που ισχύει στην πολιτική ζωή της χώρας μας…

Ο καθένας από εμάς, σίγουρα, έχει κάποια πολιτική στέγη την οποία υποστηρίζει. Αυτό είναι η μια σταθερά!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άλλη σταθερά, όμως, είναι η Ελλάδα και η επιβίωση του Ελληνικού λαού…

Αυτή τη χρονική στιγμή, όπως και στο παρελθόν. η Ελλάδα διαθέτει νόμιμη κυβέρνηση και εκλεγμένο πρωθυπουργό. Είτε ψηφίσαμε θετικά υπέρ τους, είτε όχι, θα πρέπει να ευχόμαστε και η όποια κυβέρνηση να είναι πετυχημένη και ο πρωθυπουργός να εκπροσωπεί την Ελλάδα και όλους εμάς, με δυναμική αξιοπρέπεια και πολιτικό ορθολογισμό.

Πάντα με ενοχλούσε και συνεχίζει να με ενοχλεί, η χαιρέκακη αντιμετώπιση των κυβερνήσεων και των πολιτικών τους ηγετών, από τα κόμματα και τους ηγέτες της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως είναι δυνατόν κύριοι να εύχεστε την αποτυχία και την γελοιοποίηση Ελλήνων πολιτικών τη στιγμή που έχουν, νόμιμα εκλεγεί. Όταν, μετά την αποτυχία που εύχεστε, αναλάβετε εσείς τα ηνία, τι ακριβώς θα παραλάβετε;

Την αποτυχία, ως απασφαλισμένη χειροβομβίδα, στα χέρια σας, παρέα με την ανούσια συνήθεια των «χαμένων», που θα βρεθούν στην αντιπολίτευση, να σας κράζουν και να σας σαμποτάρουν από την κεκτημένη ταχύτητα της γελοίας αυτής συνήθειας.

Αυτός είναι και ο λόγος που με όλους εσάς, η Ελλάδα, ποτέ δεν θα καταφέρει να γίνει κράτος. Ποτέ δεν θα καταφέρει να έχει συνέχεια στην πολιτική της.

Η κάθε νέα κυβέρνηση θεωρείται από τους ηττημένους ως «Ο εχθρός»… και έτσι αντιμετωπίζεται…

Ας πάρουμε μαθήματα πολιτικής από τους άσπονδους φίλους μας, τους Τούρκους… Όσες κυβερνήσεις και να αλλάξουν, όσοι υπουργοί και αν έρθουν και αν παρέλθουν, η πολιτική τους παραμένει η ίδια, και στα προβλήματα που απειλούν τη χώρα τους, στέκονται ο ένας, μπετόν, δίπλα στον άλλον… για τη χώρα τους.

Εμείς, πάντα, κάνουμε τα πάντα για να αποτύχουμε…

Πάντα έτσι ήμασταν και, δυστυχώς, έτσι, μάλλον, θα μείνουμε…
Αποτυχημένοι, χωρίς μέλλον, αλλά με μια μεγάλη δόση μιζέριας και αναξιοπρέπειας…

Μόνοι μας τα προκαλούμε… μόνοι μας θα λουζόμαστε και τις συνέπειες…!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης