Ναι, είμαι με τον Τσίπρα, ακόμα κι εάν αντιλαμβάνομαι ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί, υπό την έννοια του πολιτικού βάρους, στις επιταγές των καιρών και ότι διαδραματίζει έναν ρόλο ασύμμετρο με την απαιτούμενη εμπειρία, την ωριμότητα και την παιδεία που έχει ανάγκη ο τόπος αυτήν την ώρα.

Είμαι με τον Τσίπρα, γιατί, ενώ με ενοχλούν τα χάλια ελληνικά του, οι χασομέρηδες της πλατείας και του lifestyle τον μέμφονται για τα μέτρια αγγλικά του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι με τον Τσίπρα, γιατί έχει αντίπαλο όλη την υπεύθυνη για τα χάλια του τόπου αρρωστημένη κωλογερία, η οποία αντί να το βουλώσει και να κάτσει στην άκρη, αναλογιζόμενη τις εγκληματικές της ευθύνες, διεκδικεί ακόμα χώρο στη νομή της εξουσίας.

Είμαι με τον Τσίπρα, γιατί έχω πάψει προ πολλού να μέμφομαι τους Έλληνες πολιτικούς, εφόσον είναι αδύνατον το αίσθημα δικαίου που διαθέτω, να παρακάμψει τις ευθύνες 10 εκατομμυρίων πολιτών, όταν στέλνουν ανίκανα και ενίοτε άθλια άτομα στην εξουσία.

Είμαι με τον Τσίπρα, γιατί ικανοποιεί αυτήν ακριβώς τη συνθήκη, μιας ανίκανης και διεφθαρμένης εξουσίας. Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς, τους δικαστές, τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους που του αξίζουν, και είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να διεκδικεί τίποτα περισσότερο από τα δικά του παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι με τον Τσίπρα, επειδή μου κάνει τη ζωή δύσκολη, το κόκκινο ροζ, το άσπρο μαύρο και το «ΟΧΙ» «ΝΑΙ»…

Κι επειδή ούτε Γάλλος, ούτε Γερμανός, ούτε Άγγλος είμαι για να μπορώ να καταγγείλω την ποιότητα των Ελλήνων ηγετών μου, θέλω να το φωνάξω δυνατά σε σπαστά ελληνοαγγλικά:

Ναι, είμαι με τον Cheap…ra!..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης