«Μηηη» τσίριξε ο Ξεγραβάτωτος υπό το έργον (σ.σ. ετυμολογία του Υπουργός). «Όχι και οι τέσσερεις μαζί.»
«Σκάσε και σκύψε» μούγγρισε ο Ανάλγητος, κρατώντας το προαπαιτούμενο κλύσμα.«Συμφώνησες στην κωλοσκόπηση.»
Χαριεντιζόμενη η νοσοκόμα Αγγέλα είπε:
«Έλα τώρα, δεν είναι η πρώτη φοράαριστερά κωλοσκόπηση, που σου κάνουμε. θα έπρεπε να το έχει συνηθίσει πια..»
«Ναι αλλά όχι και στην έδρα μου.»

«Εντάξει. Ας το κάνουμε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της επιλογής σου. Για να αισθάνεσαι πιο άνετα και περήφανα να κωλοπροβάλεις τις κόκκινες αριστερές σου αντιρρήσεις,που τώρα πια ξεθώριασαν και έχουν γίνει μπλερόζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και οι κωλοσκόποι μου επίσης, θα είναι πιο άνετα.» συμπλήρωσε ο Ανάλγητος.

«Εντάξει.Είναι μια τακτική μου υποχώρηση, για να πετύχω τον στρατηγικό μου στόχο. Να αντισταθώ.»είπε ο Ξεγραβάτωτος.
(σ.σ. Αντιστάσεως πεσούσης πας γιαλαντζί αριστερός ανήρβολεύεται.)

«Ήταν αδήριτη ανάγκη να υποκύψω, αφού διαπραγματεύτηκα σκληρά κι αριστερά, το βάθος της κωλοσκόπησης.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά τα έχουμε ξανακούσει από τους προηγούμενους κωλορεβερέντζηδες. Η κωλοϊστορία επαναλαμβάνεται. Και ποτέ σαν φάρσα. Κι ας έλεγε εκείνος ο δικός σας φιλόσοφος, του οποίου είστε μαρξ από την σάρξ του (σ.σ. βαρβαρισμός ποιητική αδεία). Είπε ο Ανάλγητος.

«Και πως θα περάσω την κωλοσκόπηση στον Σακελλαρίδη και στα άλλα παιδιά;»

«Μη στενοχωριέσαι. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Για πρώτη και δεύτερη και τρίτη φορά, αριστερά ψηφίζουν κωλομνημόνια. Στο κάτω κάτω, βάφτισέ την αριστερή κωλοσκόπηση. Ξεχνάς τους ΣαμαροΒενιζέλους και τον Γιωργάκη της Μαργαρίτας από το Καστελόριζο; Και, επίσης, μπορείς να επικαλεσθείς ότι αυτοί που σε ψήφισαν για δεύτερηφορά, μετά την πρώτη φορά αριστεράκολοσκόπηση, συναίνεσαν προφανώς, στη δεύτερη και την Τρίτη φορά αριστερά κωλοσκόπησή σου και κωλοσκόπηση των.» είπε ο Ανάλγητος.
(σ.σ. Η μάζα έχει αναίσθητον παρειάν εις τους κολάφους. Αυτοί που σου μείναν μπορεί να το χάψουν. Οι άλλοι έφυγαν νωρίς.)

«Θα αντισταθώ», φώναξε ο Ξεγραβάτωτος. Θ’ αντισταθώ, με φλάμπουροτη ΔΙΑΤΜΗΣΗ του Φλαμπουράρη.
(σ.σ. Διάτμηση, απ’ όσο θυμάμαι, είναι η καταπόνηση και παραμόρφωση που εμφανίζεται σε ένα σώμα όταν αντίθετες δυνάμεις ενεργούν επ’ αυτού. Κάτι ανάλογο με τη συρριζική διάτμηση, από αριστεροδεξιές δυνάμεις.)

«Θα αντισταθώ στην παραχάραξη της ιστορίας, μαζί με τον Υπουργό μου επί της (α) Παιδείας και σύντροφό μου ΑΥΓΗτη, αποδεχόμενος την επιστημονική του άποψη (σ.σ. οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει κι από μία) ότι «άλλο εθνοκάθαρση και άλλο γενοκτονία.»

«Θα αντισταθώ στους ανιστόρητους, με το αποστομωτικό ερώτημα: «Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέραμε;»
(σ.σ. δεν το ξέραμε, εμείς οι αριστεροί παντογνώστες του δεκαπενταμελούς και νυν γιαλαντζί αριστεροί των αριστερο-μνημονίων;)

«Θα αντισταθώ στους αγεωγράφητους, που δεν γνωρίζουν (σ.σ. όπως εγώ ο αριστερός Στράβων, εκ του στραβώνω προέρχεται κι αυτή η λέξη, αγράμματοι, όπως σχεδόν και όλες μας οι για πρώτη φορά γιαλαντζί αριστερές μας λέξεις), δεν γνωρίζουν λέγω, ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι διαφορετικά νησιά. Κι όταν βρίσκομαι στη Λέσβο, δεν είμαι στη Μυτιλήνη και το αριστερό-αντίστροφο.»

«Δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα.»
(σ.σ. Εμείς δεν είμαστε καθαρευουσιάνοι καθαρολόγοι να εκθέτουμε την αγραμματοσύνη μας.)

«Καλύτερα σαράντα χρόνια μνημόνιουκατοχή, παρά για ένα καπρίτσιο να χάσω την αρχή.»

«Πολύ καλά θα κάνεις. Το θέλουμε κι εμείς. Τέτοιον σκληρό κι ανένδοτο θέλουμε διαπραγματευτή.» είπαν μ’ ένα στόμα Ανάλγητος κι Αγγέλα.

«Θα ταΐσω τον λαό με τα γεμιστά της Θεανώς, της πασιονάριά μας (σ.σ. το λουλούδι του πάθους ισπανικά). Υπάρχει δυνατότητα, αν κάνουμε οικονομία και φτουρήσουν τα πράγματα. Ξέρετε και τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού, ώστε πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια», όπως πολύ αριστερά λέει η πολυσπουδαγμένη μου Υπουργίνα (σ.σ. για μας η γυναίκα είναι ισότιμα ισότιμη με τον άντρα και δε γίνεται ο τίτλος της να έχει αρσενικού κατάληξη, Ο Υπουργός, Η Υπουργίνα) Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΘεανώΦωτίου. «Τα έχουμε ήδη έτοιμα αυτά και τα προωθούμε», είπε. Και συμπλήρωσε, αφού έπαθε μια δεύτερη σκέψη): «Αν είχα δηλαδή στο μυαλό μου, ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός και να κάνω αστειάκια με τα γεμιστά, είμαι τουλάχιστον εγκληματικά αφελής. Δεν είναι αυτό.», κατέληξε η κυρία Φωτίου. (σ.σ. έχουσα τρικυμία εν αριστερώ κενοκρανίω.)

«Και θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία με τρόπο δίκαιο με αριστερά αποτυπώματα που επιδιώκουμε», όπως λέει οΑντιπρόεδρος της για δεύτερηφορά, ελέω λαού, Κυβέρνησης μου, (σ.σ. ολίγον τι καμμένης, από τον Καμμένο.)

«Πενταροδεκάρες», θα πληρώσουν για τον ΦΠΑ στα Ιδιωτικά Σχολεία, όπως πολύ αριστερά και σωστά, λέει, ο Υπουργός της (α)Παιδείας μου. Και στο κάτω-κάτω «Δεν αφορά τους ψηφοφόρους μας ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία», όπως σοφά λέγει ο Σύριζα αριστερός βουλευτής μου.
(σ.σ. Και παθαίνοντας δεύτερη σκέψη κι αυτός)

«Η ιδιωτική εκπαίδευση είναι εξίσου σοβαρή και παραγωγική και δεν είναι πενταροδεκάρες.»
(σ.σ. συμπληρώνει ο αριστερός ανεμοδούρας. Είναι φοβερή αυτή η τακτική: στ’ αριστερό σινάφι να φαίνεσαι αλλοίος (διαφορετικός) και ως αριστερός βουλευτής, Υπουργός ή Πρωθυπουργός, να γίνεσαι γελοίος.».

«Φταίνε αυτοί που ‘χρεοκόπησαν την χώρα», στεντορεία τη φωνή κραυγάζει Ξεγραβάτωτος.
(σ.σ. Ναι. Κι αν το ρήμα είναι αμετάβατο, εγώ,αριστερά αδεία, το κάνω μεταβατευόμενο. Κι ας λένε οι συντηρητικοί, δήθεν, γραμματιζούμενοι, πως μια χώρα δεν την χρεωκοπείς, αλλά την οδηγείς στην χρεοκοπία. Τα κομψευριπιδικά τών καθαρεουσιάνων της συντήρησης, δεν χαίρουν εκτίμησης από εμάς του ακραιφνείς αριστερούς δημοτικιστές. Εμείς, δεν διαρρέουμε πληροφορίες. Διαρρέουμε ατόφια αληθινά ψέματα: Θα καταργήσουμε τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο. Θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ σε μια νύχτα (εν μία νυκτί όπως συνηθίζουν να λένε, στραμπουλίζοντας τη γλώσσα του λαού, οι καθαρευουσιάνοι συντηρητικοί)

«Εμείς είμαστε το (σ.σ.ζοφερό) μέλλον της Ελλάδας. (σ.σ. Απέναντί μαςείναι ο Ν.Δ. σταρχιδισμός, λέξη του Ανδρέα Ρουμελίωτη, ανευλαβώς οικειοποιηθείσα.)

Κι αν κινδυνέψει η κυβέρνησή μας ένας Λεβέντης μπορεί να μας σώσει.

Πυροβολώντας,όσους νόμιμα δικαιούνται δεύτερη σύνταξη, για την οποία χρόνια πλήρωναν.)

«Η πρώτη φοράαριστερά δεν θα γίνει παρένθεση.», κατέληξε ο Ξεγραβάτωτος.
(σ.σ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ.)

*Κωλοσκόπηση, ή κολοσκόπηση ή κολονοσκόπηση: ιατρική εξέταση του παχέος εντέρου (κώλον ή κόλον).
**Κωλορεβερέντζης: ο δουλικά, εδαφιαίως, υποκλινόμενος, προβάλλων τα οπίσθιά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης