Μη ρωτάτε μόνο τι θα πάρουν τα κόμματα. Είναι σημαντικότερο να αναρωτηθείτε τι θα πάρετε εσείς. Εάν μάλιστα σας περισσεύει αλτρουισμός, αναρωτηθείτε τι θα πάρουν όλοι οι άλλοι. Τι θα πάρουμε εμείς. Και αν μέσα σας υπάρχει λίγος πατριωτισμός, αφήστε το περιθώριο για να σκεφθείτε τι μπορεί να κερδίσει εκείνη η έρημη η πατρίδα. Γιατί συνήθως πριν τις εκλογές τάζουν οι πάντες, αμέσως μετά όμως εξαφανίζονται.

Αναλογιστείτε λοιπόν, έστω την ύστατη ώρα, ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν και έχουν την πρόθεση να δώσουν τα περισσότερα από όσα μας έταξαν προεκλογικά. Για το ατομικό και το συλλογικό συμφέρον.
Σκεφθείτε λίγο μπρεχτικά, γιατί όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα του γείτονα είναι σίγουρο ότι θα περάσει και από τη δική σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην κοιτάζετε το δέντρο, ρίξτε μια ματιά και στο δάσος, γιατί το δάσος μπορεί να μην είναι εκείνο που φαίνεται κι υπάρχει κίνδυνος να βρίσκεται λίγο πιο μέσα.

Η διαδικασία της κάλπης διαρκεί κάποια λεπτά, ακόμα και αν υπάρχει ουρά. Οι συνέπειες όμως της ψήφου σας θα διαρκέσουν σίγουρα μια τετραετία και πολύ πιθανόν αρκετές ακόμα.

Ψηφίζετε και αποφασίζετε λοιπόν για την τύχη τη δική σας αλλά και την τύχη των παιδιών σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό από μόνο του μπορεί να σας προβληματίσει θετικά μπροστά στην κάλπη. Το παραβάν κρύβει τις λάθος επιλογές, ποτέ όμως τις συνέπειες από αυτές…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης