Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στα βόρεια Προάστια της Αθήνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, άγνωστοι έκλεψαν εργοστασιακό αγωνιστικό
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε τρέξει πριν από λίγες εβδομάδες σε αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλιαυτοκίνητο που θα συμμετείχε στο φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις το οποίο διεξαγεται 2-4 Ιουνίου.

Όλα συνέβησαν την ώρα που οι άνθρωποι της αγωνιστικής ομάδας σταμάτησαν σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς για να ξεκουραστούν. Αν και το αγωνιστικό αυτοκίνητο βρισκόταν πάνω σε τρέιλερ και σκεπασμένο, κατάφερε… ως δια μαγείας να κάνει φτερά με αποτέλεσμα οι μηχανικοί που σηκώθηκαν την επομένη για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Λαμία να μην πιστεύουν τα μάτια τους.

Στο ίδιο έργο θεατές
Αξίζει να σημειώσουμε πως αντίστοιχο περιστατικό συνέβη πριν από μερικά χρόνια όταν και πάλι είχαν κλέψει αγωνιστικό αυτοκίνητο (το οποίο είχε τρέξει σε αγώνα ο Άρης Βωβός)Πριν από χρόνια είχαν κλέψει από  ξενοδοχείο των Β. Προαστίων  αγωνιστικό που είχε τρέξει ο Άρης Βωβός, από ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων(!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία (οι ξένοι έχουν δώσει καταθέσεις), ενώ ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα τρεις ειδικοί για να ερευνήσουν τα αίτια που έκανε φτερά ένα αυτοκίνητο, η αξία του οποίου αγγίζει τα 250.000 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης