Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ανάρτηση με πολύ νόημα ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Θεόδωρος Βουκίδης, μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου, αλλά και επί πολλά χρόνια άνθρωπος εμπλεκόμενος με τον εθνικό μας αγώνα, το ράλι Ακρόπολις.

Παρατηρώντας την κατρακύλα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του αγώνα με την μεγαλύτερη ιστορία στην χώρα μας, έγραψε αυτά που πιστεύει θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον. Παράλληλα έκανε γνωστές πολλές αλήθειες όπως:

  • Το Ακρόπολις έχει πέσει θέμα της οικονομικής κρίσης…
  • Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι βιώνουμε σαν χώρα τόσα προβλήματα…
  • Τρεις (!) ήταν οι ελληνικές προτάσεις για διεξαγωγή Ράλι Ακρόπολις…
  • Η FIA δεν μας παίρνει στα σοβαρά…
  • Θα έρθει παρατηρητής στο φετινό Ακρόπολις για να μας ελέγξει αν μπορούμε και το 2017
  • Κινδυνεύει η διεξαγωγή του φετινού ράλι Ακρόπολις
  • Οι άλλοτε συνεργάτες – φίλοι φαγώνονται μεταξύ τους και ξεκατινιάζονται…

Ο πλαστικός χειρουργός Θεόδωρος Βουκίδης είναι μέλος της ιατρικής επιτροπής αγώνων στην παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο Θεόδωρος Βουκίδης στο Facebook…

«Αυτή η ανάρτηση είναι μονό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Kαι αφορά το μέλλον του εθνικού μας αγώνα ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ένα από τα πρώτα θύματα της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.
Σκληρές αλήθειες από τον Θεόδωρο Βουκίδη για το “Ακρόπολις” αλλά και για το μέλλον του… Πολλοί θέλησαν να σπεκουλάρουν πάνω σε αυτό το νομοτελειακό γεγονός. Χρήματα δεν υπάρχουν, άρα, πρέπει να κοπούν ορισμένες εκδηλώσεις, ή τουλάχιστον να “υποβαθμιστούν” σαν οικονομικό κόστος.
Δεν φταίνε ούτε οι από εδώ, ούτε οι από εκεί (μην με ρωτάτε ποιοι είναι ποιοι, αυτά είναι εφευρέσεις αυτών που ξέρουν μόνο να κρίνουν, αν και μονίμως είναι έξω από τον χώρο).
Δει δη χρημάτων…….
Τι γίνετε τώρα;;;;
Έχω ευνοηθεί και ακόμα είμαι από τους πολύ λίγους δυστυχώς που αντικειμενικά, και σαν τρίτο μάτι βλέπουμε από μέσα δηλ. από την παγκόσμια αρχή του αυτοκινήτου, FIA , πως εξελίσσονται τα πράγματα.
Το Σάββατο, στο Παρίσι είχαμε την πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς της ιατρικής επιτροπής αγώνων, εκεί που αποφασίζεται το πρόγραμμα κατ’ αρχάς των αγώνων της επόμενης χρονιάς (201

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Θεόδωρος Βουκίδης υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να μην διεξαχθεί φέτος το Ράλι Ακρόπολις...

Στην Βραζιλία, τον Νοέμβριο (σ.σ. του 2015), ξεκαθαρίστηκε ότι εφέτος WRC, δεν έχουμε, και μάλιστα με κάποιον εκνευρισμό από την προεδρεία, λόγο οικονομικής κατάστασης πρώτα από όλα, (λες και δεν ξέρουν οι κουτόφραγκοι τα οικονομικά μας !!) αλλά και λόγο ασυνεννοησίας μεταξύ μας. Η κάθε πονεμένη ψυχούλα, που πίστευε ότι είναι ο κατάλληλος, τελείως παράτυπα και χωρίς καμία λογική, “ενημερώνονταν και ενημέρωνε” και έλεγε τις απόψεις και την υπόσχεση ότι μπορεί να κάνει τον αγώνα μας. Τρεις διαφορετικές πλευρές επιχείρησαν και είδαν τελείως παράτυπα και γελοιωδώς, τον Πρόεδρο της FIA, !!!!!
Μπορεί η FIA να μας πάρει στα σοβαρά;;;
Τέλος πάντων…. φτάνει η γκρίνια !!!!!!!!
Αποφασίσαμε να έρθει παρατηρητής γιατρός εφέτος στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, (αν γίνει βέβαια, γιατί αν δεν γίνει, άλλος ένας χρόνος πίσω). Τι σημαίνει αυτό;;;; Πάντα έρχεται ένας παρατηρητής την προηγούμενη χρονιά για να δώσει “ριπόρτο“, αν είναι εντάξει του χρόνου να γίνει ο αγώνας…… Και έτσι για να γνωρίζουν οι πολλοί που τα ξέρουν ΟΛΑ, αυτό γίνεται σε κάθε αγώνα.. Ο παρατηρητής εξετάζει αν υπάρχει καλή οργάνωση, ούτος ώστε την επόμενη χρονιά να γίνει πάλι ο αγώνας.
Λοιπόν εφέτος θα έχουμε παρατηρητή !!!!!! FIA, αν και ο αγώνας δεν θα είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA αλλά το εξίσου ενδιαφέρον Ευρωπαϊκό. .
Τώρα αν έχουμε τα μέσα (λεφτά εννοώ) να τον κάνουμε είναι άλλο …….
Αλλά ρε παιδιά, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά !!!
Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ μας είναι !!! Εσείς που είστε στα προεδρεία, συνεννοηθείτε…. μονιάστε…. βρείτε λογικές λύσεις,,,, μακριά από τα ΕΓΩ…. Ο αυτοκινούμενος αθλητισμός δεν μπορεί να παίξει με τα εγώ.. Όταν φτάσαμε αδελφοί να κατηγορούν αδελφούς, φίλοι παλιοί συναγωνιστές να ξεκατινιάζονται, άνθρωποι ικανότατοι να αυτοκαταστρέφονται από το ΕΓΩ τους……
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ διεθνή αγώνα… Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα !!!!!!!!!!»

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης