Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Γιώργος Κεχαγιάς είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος αναβάσεων στην κατηγορία Ε. Η πορεία του στους
Κατευθείαν στα… βαθιά μπαίνει ο Γιώργος Κεχαγιάς.αγώνες αυτοκινήτου δεν είναι καθόλου τυχαία, αρκεί να τον έχει κάποιος παρακολουθήσει, οπότε και θα μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα.

Με υπομονή και επιμονή έχει δουλέψει πολύ και έχει εξελιχτεί σε τέτοιο βαθμό, που πλέον αποφάσισε μαζί με την αγωνιστική ομάδα και φυσικά όλη την οικογένειά του, που τον στηρίζει, να κάνει ακόμη ένα βήμα.

Το Mitsubishi EVO 9 πηγε σε καλά χέρια (πίσω Χρήστος και Πάνος στη θέση του οδηγού ο Γιώργος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε… Ακρόπολις;

Αυτήν τη φορά αποφάσισε να τρέξει στο SEAJETS ράλι Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-4 Ιουνίου. Ο οδηγός από την Ελευσίνα θα συμμετάσχει με ένα Mitsubishi EVO 9 RS R4 (το οποίο Με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο θα τρέξει στο «Ακρόπολις» ο Γιώργος Κεχαγιάςαπέκτησε από τον Βελάνη) και μάλιστα θα τρέξει για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο συνοδηγός του, που θα είναι ο Νίκος Πετρόπουλος, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από αγώνες υψηλού επιπέδου (καθόλου τυχαίο και το παρατσούκλι του «ο παγκόσμιος»).   

Μιλώντας στο zougla.gr ο Γιώργος Κεχαγιάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήθελα καιρό να τρέξω στο χώμα και έψαχνα την ευκαιρία. Με το EVO που απέκτησε η ομάδα μου, ξεκινάμε με το ράλι Ακρόπολις έχοντας σκοπό την εξοικείωση με το αυτοκίνητο αλλά και την εμπειρία. Η αρχή έγινε και έπεται συνέχεια…».

Το συγκεκριμένο EVO είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ελλάδα ενώ με αυτό έτρεχε ο Βασίλης Βελάνης

H οικογένεια Κεχαγιά δεν έχει αγάπη μόνο για τους αγώνες αλλά και αναζητεί την τελειότητα σε αυτό που κάνει. Καθόλου τυχαία τα δεκάδες τρόπαια που έχουν από αγώνες αναβάσεων...

Για να γελάει ο Γιώργος Κεχαγιάς κάτι θα έχει στο μυαλό του...

Το πήραν (το EVO) και... έφυγαν!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης