Μόλις δύο ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις και όλα βρίσκονται στην Κάποιοι βλέπουν και εκτός συνόρων…τελική ευθεία. Το διάστημα 2-4 Ιουνίου, κορυφαία, ξένα και ελληνικά πληρώματα θα λύσουν τις «διαφορές» τους στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα, ο οποίος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι και αποτελεί τον 3ο γύρο του θεσμού.

Στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις που ήδη μετρά 65 χρόνια ζωής (το πρώτο Ακρόπολις διεξήχθη το 1952) θα τρέξουν 13 αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας R5, ανάμεσά τους και ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του ERC, Bruno Magalhães. Ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί με συνοδηγό τον Hugo Magalhães και ένα Skoda Fabia R5 βαμμένο στα χρώματα της SEAJETS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O πρωτοπόρος στη βαθμολογία του ERC, Bruno Magalhães θα τρέξει στον εθνικό μας αγώνα με χορηγό την ελληνική SEAJETS

Και εκτός συνόρων

Η χορηγία των αδελφών Bruno και Hugo Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την πορτογαλική κυβέρνηση, καθώς εφέτος θα εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση της SEAJETS, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά χορηγιών σε Έλληνες και ξένους αθλητές, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος και το πάθος τους για την ταχύτητα. Δύο σημαντικές αξίες που υπηρετεί πιστά και η SEAJETS, η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο.

*στοιχεία από δελτίο Τύπου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης