Αποστολή στη Λαμία: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή το μεσημέρι έπεσε η αυλαία του SEAJETS ράλι Ακρόπολις, που προσμετρούσε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα ράλι. Ο αγώνας είχε φέτος ξεχωριστή σημασία καθώς  Το 2015 ο Αθανασούλας τερμάτισε 3ος και φέτος 2ος. Του χρόνου… 1ος; επέστρεψε στην Στερεά Ελλάδα και μαζί όπως αποδείχτηκε και οι θεατές που με το… καλημέρα γέμισαν τις ειδικές. Σαφώς και ο αριθμός δεν ήταν αυτός που βλέπαμε παλαιότερα όταν ο αγώνας προσμετρούσε στο WRC, ωστόσο φάνηκε πως το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο.

Αγωνιστικά μετά την άτυχη στιγμή του Kajetanowicz την πρώτη ημέρα, τα ηνία πέρασαν στον Ralfs Sirmacis ο οποίος με Skoda Fabia R5 κέρδισε τον αγώνα. Πίσω του ο Λάμπρος Αθανασούλας που για μία ακόμα χρονιά έκανε υπερήφανους τους Έλληνες κατακτώντας την δεύτερη θέση. Σημαντική όπως αποδείχτηκε η παρουσία στο κάθισμα του συνοδηγού του Ηλία Παναγιωτούνη όπως και του Skoda Fabia R5 με το οποίο έτρεξε. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Tarabus και αυτός με Fabia R5.

Πάρτε γεύση από.. ψηλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νικητές του ελληνικού πρωταθλήματος
Για το ελληνικό πρωτάθλημα, νικητής την δεύτερη μέρα αναδείχτηκε ο Λάμπρος Αθανασούλας και ακολούθησαν οι Φιλιππίδης – Μαχαίρας με Mitsubishi EVO 9 ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Νιώρας – Κακαλης με Subaru Impreza. Την πρώτη μέρα την τριάδα των νικητών συμπλήρωσαν οι Αθανασούλας, Βελάνης και Φιλιππίδης.

Η συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι θα δοθεί το διάστημα 2-4 Ιουνίου στις Αζόρες.

Δείτε την άτυχη στιγμή του Kajetanowicz την πρώτη ημέρα…

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα ERC πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πατήστε ΕΔΩ

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ…

 
Οι νικητες του φετινού SEAJETS Ράλι Ακρόπολις...

Ελλάδα, επιτυχίες και Αθανασούλας πάνε... πακέτο!
Βάθρο για τον Tarabus με Skoda Fabia R5...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης