Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Το Korres Project 4 είναι το λεγόμενο ελληνικό super car. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές ενώ πριν από λίγες ημέρας με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ κάναμε γνωστό ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η παραγωγή του.

Για να υλοποιηθεί το μοντέλο έχουν εργαστεί δεκάδες επαγγελματίες του χώρου ενώ έχουν γίνει και πολλές δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο τόσο εντός όσο και εκτός. Ωστόσο, μία είναι αυτή που ξεχωρίζει και δε είναι άλλη από την δοκιμή που πραγματοποίησε ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι (WRC)  Τομι Μάκινεν τον Νοέμβριο του 2013. Οι εντυπώσεις του Φινλανδού οδηγού ήταν πολύ σημαντικές και όπως ήταν φυσικό καταγράφηκαν από τον ίδιο τον δημιουργό του αυτοκινήτου, τον Δημήτρη Κορρέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να πω πως αυτό που έζησα σε εκτός δρόμου συνθήκες δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν απίστευτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμι Μάκινεν δείχνοντας πως το ελληνικό αυτοκίνητο δεν είναι μία τυχαία δουλειά. Οι δηλώσεις ενός τόσο σημαντικού προσώπου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες ενώ δείχνουν πως όταν οι Έλληνες θέλουν μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά.

Αρκεί να έχουν και την βοήθεια του κράτους… Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η παραγωγή του και η επιτυχία που θα σημειώσει σε παγκόσμιο επίπεδο!


Διαβάστε επίσης:
Μπαίνει στην παραγωγή το ελληνικό super car

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Korres Porject 4 πατήστε
ΕΔΩ

 

 

Δείτε το video με τις δοκιμές του Τόμι Μάκινεν πίσω από το τιμόνι του Korres Project 4

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης