Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να αναμένει ποιο θα είναι το μέλλον το δικό του αλλά και της χώρας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Παρ’ όλα αυτά για κάποιους η ζωή συνεχίζεται ενώ η κάθε επιχείρηση προσπαθεί να ορθοποδήσει, όσο αυτό είναι εφικτό με κλειστές τις τράπεζες.

Αναζητώντας μικρές αγγελίες στο διαδίκτυο ψάξαμε να βρούμε τα πιο… ακριβά αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ελλάδα από μάντρες». Επισκεφτήκαμε τρεις ιστοσελίδες μεταχειρισμένων οχημάτων και επιλέξαμε την επιλογή με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγελία με το πιο ακριβό αυοτκίνητο....

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά!
Όπως θα δείτε και παρακάτω το πιο ακριβό που βρήκαμε είναι ένα Range Rover τελευταίας γενιάς το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα 5.0 λίτρων και αποδίδει 510 ίππους! Η τιμή του επιβλητικού SUV αγγίζει τα 550.000 ευρώ, νούμερο που προκαλεί… σοκ. Ωστόσο η τιμή του δικαιολογείται καθώς το συγκεκριμένο είναι θωρακισμένο.

Σε μία άλλη ιστοσελίδα, βρήκαμε μία Ferrari California του 2010 που είναι σαφώς πιο προσιτή από το Range Rover. Μόλις…. 175.000 ευρώ πρέπει να καταβάλλει ο ενδιαφερόμενος που θέλει να την κάνει δική του. Τέλος, είδαμε και μία τετρακίνητη Porsche 911 turbo 480 ίππων με τιμή 245.000 ευρώ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Range Rover σε τιμή 550.000 ευρώ!
Με 175.000 ευρώ αγοράζεις την συγκεκριμένη Ferrari California...
H συγκεκριμένη Porsche 911 turbo πωλείται για 245.000 ευρώ...

 

Διαβάστε επισης: Πουλάνε όσο – όσο ακόμα και αυτοκίνητα – αντίκες….
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης