Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ) εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο των αγώνων και παίρνει θέση σε δυο πολύ σημαντικά θέματα.

Αναφορικά με τα θλιβερά και δυσφημιστικά επεισόδια που προκάλεσε οδηγός που ΔΕΝ είναι μέλος του Συνδέσμου στον αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα, ο Σύνδεσμος καταδικάζει τις όποιες αντιαθλητικές συμπεριφορές, ειδικά όταν αυτές γίνονται ενώπιον των θεατών εκθέτοντας όλους τους αθλητές και καλεί την Ομοσπονδία (ΟΜΑΕ) να πάρει τα εκ των κανονισμών προβλεπόμενα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσει το κύρος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αλλά και να αποτρέψει μελλοντικές ανάλογες συμπεριφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τα όσα αναφέρονται στο ΔΤ του Σωματείου Α.Σ.Φ.Α. για τη διοργάνωση «Golden rally Show», ότι δηλαδή, η καθιερωμένη από εικοσαετίας και πλέον εκδήλωση μνήμης του ΣΟΑΑ προς τα θανόντα μέλη του με τον τίτλο «Μεμόριαλ Νίνο», αλλάζει από φέτος όνομα, είναι ανάγκη να διευκρινιστούν τα εξής:

Το ΔΣ του ΣΟΑΑ συμφώνησε να στηρίξει (και στηρίζει) την εκδήλωση του Σωματείου Α.Σ.Φ.Α. ως μια εκδήλωση που προβάλλει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εκχώρησε, ούτε συμφώνησε σε αλλαγή του διακριτικού τίτλου «Μεμόριαλ Νίνο», που αποτελεί ηθικά «ιδιοκτησία» του Συνδέσμου και δεν είναι δυνατόν να γίνει εμπορικός τίτλος με σκοπό το όποιο όφελος ενός και μόνο Σωματείου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: To video με τους οδηγούς αγώνων που πλακώθηκαν στο ξύλο στα Μέγαρα

Διαβάστε επίσης: Ξύλο σε αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στα Μέγαρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης