Ο αντικαταστάτης της Veyron βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης, με τους μηχανικούς της γαλλικής εταιρείας να δοκιμάζουν το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής, που πιθανότατα ονομάζεται Chiron, εθεάθη πλήρως καμουφλαρισμένο σε δημόσιο δρόμο. Σύμφωνα με τις φήμες, η νέα Bugatti τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του W16 8.0 λίτρων κινητήρα με τέσσερα turbo, έχοντας απόδοση μεταξύ 1.400 και 1.500 ίππων.

Οι επιδόσεις είναι εξωπραγματικές, με τα 0-100 να έρχονται σε μόλις 2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 463 χλμ./ώρα. Όπως είναι φυσικό, το αυτοκίνητο ενσωματώνει τα πιο προηγμένα συστήματα και τεχνολογίες. Η κίνηση περνάει στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, φέρει carbon κεραμικά φρένα, ενεργή αεροδυναμική και ειδικά σχεδιασμένη πίσω πτέρυγα, που συμβάλλει στην βελτίωση της κάθετης δύναμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά, όπως ανθρακονήματα, με τους σχεδιαστές να έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία και την αύξηση των διαθέσιμων χώρων στο εσωτερικό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης