Χαρακτηρίστηκε ως το «μικρότερο των supercars». Είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της Abarth, με αγωνιστικό DNA και εντυπωσιακές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες για το 695 Biposto έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα. Οι τιμές ήταν άγνωστες μέχρι στιγμής, με την εταιρεία να αναφέρει πως διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

Πλέον, ανακοινώθηκαν στην Ιταλία, με το κόστος να ξεκινά από 39.900 ευρώ για την απλή έκδοση. Όποιος όμως επιθυμεί να τοποθετήσει το full πακέτο, θα πρέπει να εκταμιεύσει από τον λογαριασμό του το ποσό των 66.400 ευρώ!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό περιλαμβάνονται τα ανθρακονημάτινα καθίσματα Abarth Corsa της Sabelt, αξίας 5.000 ευρώ, το αγωνιστικό κιβώτιο με dog rings αξίας 10.000 ευρώ, τα αγωνιστικά παράθυρα (2.500€), το carbon εσωτερικό (5.000€ ) και πολλά ακόμα.

Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα μικρό όχημα, το οποίο, παρότι «πυραυλοκίνητο», αξίζει όσο ένα μεγάλο πολυτελές αυτοκίνητο επιδόσεων. Στους περισσότερους είναι βέβαιο ότι θα φανεί υπερβολική η τιμή, αλλά κάποιοι το έχουν ήδη παραγγείλει, με την ιταλική εταιρεία να ανακοινώνει πως έχει καλύψει την παραγωγή του έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης