Καμία πληροφορία, ενημέρωση και εμπλοκή με την ομάδα, όσον αφορά την εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης σεζόν δεν έχει ο Sebastian Vettel, μετά την ανακοίνωση περί αποχώρησης στο τέλος της χρονιάς.

Η Red Bull Racing έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη του νέου μονοθεσίου, αλλά όλα γίνονται μακριά από το βλέμμα του Γερμανού οδηγού. Ο Vettel είναι ουσιαστικά απομονωμένος στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Milton Keynes της Αγγλίας και η μόνη επαφή που έχει είναι με τους μηχανικούς για το φετινό μονοθέσιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο διευθυντής Christian Horner με τον σύμβουλο Helmut Marko

Την αποκάλυψη έκανε ο σύμβουλος της RBR, Helmut Marko. «Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη για την επόμενη χρονιά, ο Vettel ούτε εμπλέκεται, ούτε λαμβάνει πληροφορίες».


Το μεγάλο αφεντικό της Red Bull έδειξε κατανόηση στην απόφαση του Vettel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση του Γερμανού, έκανε και ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, ο οποίος είναι βέβαιος ότι έχει υπογράψει με τη Ferrari. «Κάποτε έρχεται η στιγμή για αλλαγές. Κανείς μας δεν είναι απογοητευμένος ή θυμωμένος. Το όνομα της Ferrari και η προοπτική να την επαναφέρει στην κορυφή είναι η μεγάλη πρόκληση. Έχω απόλυτη κατανόηση για την απόφαση του Sebastian» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης