Στην Βουδαπέστη, μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου, στο κέντρο της πόλης, δεσπόζει το πρώτο MINI Bar στον κόσμο, το οποίο εμπνεύστηκε από τη βρετανική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bar σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη MINI Ουγγαρίας σε συνεργασία με τον Balazs Gubcso, ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Το MINI BAR BUDAPEST έχει συμπαγείς διαστάσεις και πολυάριθμες γοητευτικές λεπτομέρειες που δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες στιγμές και συναρπαστικά πάρτι.

O DJ παίζει cool μουσική και τα πανέμορφα κορίτσια σερβίρουν πρωτότυπες λιχουδιές και τολμηρά κοκτέιλ, προβάλλοντας τη μοναδικότητα του MINI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Gubcso, ερωτεύθηκε το MINI όταν κάθισε για πρώτη φορά στο τιμόνι του Cooper S του. Από τότε, το πάθος του για το αυτοκίνητο παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, και τώρα έφτασε στο σημείο να διευθύνει μία επιχείρηση MINI.  

Παράλληλα με τα εγκαίνια του μπαρ παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στην κοινότητα MINI: πάνω από 400 άτομα προσκεκλημένα από την BMW Group Hungary συμμετείχαν στο πάρτι του MINI BAR Budapest.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης