Με δύο χρόνια δωρεάν συντήρηση θα ανταμειφτούν όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν την καινούργια τους Alfa Romeo μέχρι τα τέλη του μήνα. Την συγκεκριμένη προσφορά  “τρέχει” η επίσημη αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας “Autoone” η οποία θέλει και με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει την έλευση της μοναδικής 4C που ήρθε στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της μάρκας. Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους κατόχους Alfa Romeo ανεξαρτήτως μοντέλου, να γίνουν μέλη στο Club Alfa Romeo λαμβάνοντας την προσωπική τους κάρτα μέλους προκειμένου να απολαύσουν προνόμια όπως, δωρεάν οδική βοήθεια, δωρεάν κάρτα καυσαερίων, δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ, δωρεάν αντιβακτηριδιακός καθαρισμός του συστήματος κλιματισμούς, άτοκος διακανονισμός πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά και 30%  έκπτωση στη προκαθορισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου όπως προβλέπεται από τον κατασκευαστή μέχρι τέλος του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 6890600 ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Autoone πατώντας ΕΔΩ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης