Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Περισσότερους από 6 μήνες παραμένει κλειστό το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων και όπως φαίνεται θα ανοίξει και πάλι αλλά για… λίγες ημέρες. Η εισαγγελία είχε διατάξει την διακοπή λειτουργίας της συγκεκριμένης πίστας έπειτα από τον θάνατο νεαρού μοτοσικλετιστή προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσωρινή άδεια λειτουργίας
Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό η άδεια δόθηκε αλλά προσωρινή καθώς θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια» το «Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων (πίστα χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού) θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες αυτοκινήτου, φόρμουλα, καρτ και μοτοσικλέτας των κατηγοριών που προσδιορίζονται στο υπόψη πρακτικό».  Πάντως αίσθηση προκαλεί ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών που αναφέρεται και γίνεται λόγος για 500 καθήμενους και 200 όρθιους. Να σημειώσουμε πως το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 3ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών.


Το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου θα διεξαχθεί αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγώνες και εκδηλώσεις χωρίς άδεια;
Από εκεί και πέρα γεννιέται η απορία πως διεξήχθη χωρίς άδεια η κορυφαία εκδήλωση του California Superbike School στις 14 Ιουνίου (καθώς η άδεια λειτουργίας της πίστας δόθηκε σύμφωνα με την σχετική απόφαση στις 18 Ιουνίου) ενώ παραμένει άγνωστο το πώς θα διεξαχθεί αγώνας του πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων στις  5-6 Ιουλίου…

Για να δείτε το έγγραφο της απόφαση με την προσωρινή λειτουργία της πίστας των Μεγάρων πατήστε ΕΔΩ


Η εκδήλωση του California Superbike School έγινε χωρίς να υπάρχει άδεια…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης