Ένα απίστευτα αστρονομικό ποσό ως πρόστιμο, επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ στην Ελβετία, καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης μίας Mercedes SLS AMG, διότι οδηγούσε έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο ταχύτητας. Ο οδηγός, έχοντας στα χέρια του ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο (571 ίππους), δεν δίστασε να πατήσει λίγο (;) παραπάνω το γκάζι και να αγγίξει τα 290 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο ήταν 120 χλμ./ώρα.

Για κακή του τύχη όμως, εκείνη την ώρα «παραμόνευε» η Τροχαία, η οποία τον σταμάτησε και όχι απλώς του «έκοψε» ένα πρόστιμο, αλλά του έδωσε κλήση ίση με μία περιουσία!
Συγκεκριμένα, του «έκοψε» πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ και, επειδή εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης δεν είχε χρήματα να το πληρώσει, του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο. Να σημειώσουμε ότι ο νόμος είναι πολύ αυστηρός σε ορισμένες χώρες, όπως η Ελβετία, η οποία χρεώνει… τις κλήσεις ανάλογα με το εισόδημα του οδηγού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως θα καταλάβατε, ο εν λόγω οδηγός θα είχε μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς και σίγουρα θα τον πείραξε περισσότερο η προσωρινή κατάσχεση του αυτοκινήτου του, παρά η καταβολή του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης