Την ανανεωμένη έκδοση του Jetta η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη στα τέλη του έτους, παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης, η VW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τετράθυρο γερμανικό μοντέλο, θυμίζει πιο έντονα από ποτέ το Passat, με τη μάσκα, τα φώτα ημέρας LED και τα προαιρετικά φωτιστικά σώματα bi xenon να προέρχονται από το μεγαλύτερο «αδελφό». Στο πίσω τμήμα, η πόρτα του πορτμπαγκάζ είναι καινούργια, όπως και ο διαχύτης στις εκδόσεις GLI και Hybrid, με τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου να είναι βελτιωμένος κατά 10%.

Η εικόνα του εσωτερικού είναι πιο σύγχρονη, χάρη στις χρωμιωμένες επιφάνειες, το γυαλιστερό μαύρο πλαστικό, τις νέες επενδύσεις, τους ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, το πολυχρηστικό τιμόνι και τον κρυφό φωτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας σύστημα ειδοποίησης για ενδεχόμενο ατύχημα, ανίχνευσης διερχόμενων αυτοκινήτων για τις «τυφλές» γωνίες και ειδοποίησης διασταυρώσεων.

Θα είναι διαθέσιμο με τους γνωστούς κινητήρες 1.4 TSI, 1.8 TSI και 2.0 TSI, τον αναβαθμισμένο 2.0 TDI με τους 150 ίππους και φυσικά σε υβριδική έκδοση. Όλοι είναι τεχνολογίας BlueMotion και συνδυάζονται με start/stop.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης