Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Σε λίγες ημέρες θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών και θα φιλοξενήσει μετά από αρκετό καιρό εκδήλωση με μοτοσικλέτες. Να θυμίσουμε πως το στολίδι της Βορείου Ελλάδος που είναι σημείο αναφοράς  για τους κατοίκους αλλά και όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είχε κλείσει εξαιτίας της ποιότητας του ασφαλτοτάπητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το μειγμα που είχε «πέσει» πριν από δύο περίπου χρόνια δεν ήταν το κατάλληλο με αποτέλεσμα κομμάτια της ασφάλτου να ξηλώνονται και να δημιουργούνται προβλήματα ασφαλείας. Τελικά μετά από μεγάλες προσπάθειες και απίστευτου… τρεξίματος, το νέο μείγμα έπεσε και επισκευάστηκαν τα σημεία εκείνα που είχαν πρόβλημα.


Το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σέρρων…

Έφεραν ξένο αναβάτη για δοκιμές
Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει αν η πίστα «κρατάει», ωστόσο και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr πριν από περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκαν μυστικές δοκιμές με μοτοσικλέτα. Συγκεκριμένα, ήρθε οδηγός από το εξωτερικό, έκανε δοκιμές και τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα συμβεί στην πρώτη εκδήλωση αλλά και στην δεύτερη (3-4 Οκτωβρίου) όπου θα διεξαχθεί και αγώνας dragster.

Σε δηλώσεις του στο zougla.gr, ο Δήμαρχος της πόλης των Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης (φωτογραφία αριστερά), εμφανιστηκε ικανοποιημένος ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Έγινε καλή δουλειά. Τουλάχιστον όσοι την βλέπουν, μένουν ενθουσιασμένοι. Έχουμε κάνει επιπλέον εργασίες, και όπως θα δείτε λάμπει… Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης