Ο Benjamin Sloss Treynor, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων, έχοντας στο γκαράζ του ορισμένα από τα πιο εξωτικά τετράτροχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της Google φαίνεται πως έχει λατρεία στα μοντέλα της Ferrari και μάλιστα είναι στη λίστα των 32 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για την «σκληροπυρηνική» FXX K. Την περασμένη εβδομάδα ο 46χρονος παρέλαβε το ιταλικό υπέρ-αυτοκίνητο των 1.000 ίππων και το έκανε δώρο στη γυναίκα του Christine για τα γενέθλια της.

Η FXX K είναι βαμμένη σε κίτρινο χρώμα και έχει πάνω τον αριθμό 15. Όπως ήταν φυσικό, η Christine πέταξε από την χαρά της μόλις είδε το δωράκι και μάλιστα δεν δίστασε να μπει στην πίστα του Fiorano άμεσα και να κάνει ορισμένους γρήγορους γύρους με το καινούργιο της αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως ο κύριος Treynor διαθέτει μια Ferrari 599XX επίσης σε κίτρινο χρώμα, μια μαύρη LaFerrari, οι πιο απλές 430 Scuderia 16M, 458 Italia, 458 Spider και 599, μια McLaren P1, μια Pagani, μια McLaren MP4-12C Spider, ένα Tesla Model S, κάποιες Lamborghini, ένα Ford F-150 SVT Raptor, ένα GMC Sierra Denali HD, ένα Dodge Hellcat και πολλά ακόμα «φτηνιάρικα» αυτοκίνητα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης