Στόχος ληστών έγιναν οι εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στο Milton Keynes της Αγγλίας, με τους δράστες να κλέβουν όλα τα τρόπαια της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από 60 κύπελλα έκαναν «φτερά» από την τροπαιοθήκη, με τους δράστες να εισβάλλουν με αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, να σπάνε το προστατευτικό γυαλί και να παίρνουν τα πάντα.

Τα περισσότερα τρόπαια ήταν αυθεντικά, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι πιθανότατα θα τα λιώσουν καθώς το ασήμι έχει υψηλή τιμή, ενώ δεν μπορούν να πωληθούν αφού πρόκειται για ξεχωριστά αντικείμενα και θα βρεθούν αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Red Bull είναι συντετριμμένοι, με τον επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, να δηλώνει: «Πρόκειται για σοβαρή διάρρηξη. Οι παραβάτες έσπασαν την  μπροστινή είσοδο και πήραν περισσότερα από 60 τρόπαια. Η αξίας τους για την ομάδα είναι ανεκτίμητη και όλοι είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν τους ανήκουν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο κάποιος θα έπαιρνε αυτά τα τρόπαια».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης