Σε προσωρινή παύση πωλήσεων καινούργιων εισαγόμενων αυτοκινήτων έχουν προχωρήσει αρκετές αντιπροσωπείες στην Ρωσία καθώς η υποτίμηση στο ρούβλι έναντι δολαρίου και ευρώ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην αγορά. Οι έμποροι χάνουν τεράστια ποσά ενώ αρκετές εισαγωγικές εταιρείες έχουν παύσει να προμηθεύουν αυτοκίνητα μέχρι νεωτέρας.

Να σημειώσουμε πως η αγορά της Ρωσίας είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες και αυτό σίγουρα δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην διακίνηση οχημάτων αλλά και στην λειτουργία πολλών εταιρειών, που επηρεάζουν την τοπική αλλά και αρκετές αγορές της Ευρώπης. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει παρατηρηθεί αύξηση των τιμών στα καινούργια αυτοκίνητα που φτάνει ακόμα και το 25% ενώ υπολογίζεται πως θα δούμε το ποσοστό αυτό να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αν δεν υπάρξει άμεσα λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό με την εταιρεία Avilon, μία από τις μεγαλύτερες στη Ρωσία. Η συγκεκριμένη με 11 εκθεσιακούς χώρους, 33.600 πωλήσεις το 2013 και τζίρο 45.8 δις ρούβλια έχει σταματήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων για αόριστο χρονικό διάστημα λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης