Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, του κορυφαίου θεσμού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Στον Ράλι Στερεάς Ελλάδας που διοργανώνει για πρώτη φορά η λέσχη ΑΣΜΑ στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους κορυφαία πληρώματα με πολύ δυνατά αυτοκίνητα που θα θυμίσουν παλιές καλές εποχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετοχές λήγουν σήμερα το βράδυ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr που είναι χορηγός επικοινωνίας του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι 2014, θα εμφανιστούν δύο κορυφαίοι αθλητές με μεγάλη ιστορία. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, έναν πολύ αγαπητό οδηγό αγώνων με τεράστια εμπειρία καθώς στο ενεργητικό του μετρά δεκάδες συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κορυφαίος οδηγός είναι σίγουρο πως θα χαρίσει μοναδικό θέαμα αν αναλογιστούμε πως θα τρέξει με Ford Fiesta R5, αυτοκίνητο που δεν έχουμε δει ποτέ σε αμιγώς ελληνικό πρωτάθλημα. 


Με ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα τρέξει ο Γιάννης Παπαδημητρίου στο ράλι Στερεάς Ελλάδας!

Ο Στεφανής συνοδηγός του Χαλιβελάκη
Μία άλλη συμμετοχή είναι αυτή του Κώστα Στεφανή (φωτό δεξιά) που θα βρεθεί στο μπάκετ ενός Mitsubishi EVO 9 με οδηγό τον Νίκο Χαλιβελάκη. Η επιστροφή του κορυφαίου Έλληνα συνοδηγού με αμέτρητες νίκες στο ενεργητικό του, είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο και θα βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τον Χαλιβελάκη για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την Κύπρο
Άλλη μία τρίτη πολύ δυνατή και ξεχωριστή συμμετοχή είναι αυτή των Κυριάκος Κυριακού – Χρήστος Αριστείδου. Το πλήρωμα είναι από την Κύπρο και θα τρέξει με ένα Subaru Impreza R4. Σε αυτές τις τρεις συμμετοχές θα προσθέσουμε και τους πρωταθλητές Ελλάδος Κύρκο – Πολυζώη με Mitsubishi EVO 9 που σίγουρα θα ανεβάσουν το επίπεδο της.. κόντρας στον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι Κυριάκος Κυριακού – Χρήστος Αριστείδου θα τρέξουν με Subaru Impreza R4…

Σίγουρο τo θέαμα…
Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω πληρωμάτων αλλά και τα αυτοκίνητα που θα εμφανιστούν διαπιστώνουμε πως το θέαμα είναι εξασφαλισμένο. Σιγά, σιγά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και πολύ σύντομα θα αποτελεί θέμα συζήτησης για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αφίσα του αγώνα. Όπως βλέπετε χορηγός επικοινωνίας είναι το zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης