Για 10η συνεχή χρονιά (11 συνολικά) ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας ένα Honda CRF 450R  κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro 2014. Ο έμπειρος αναβάτης οδήγησε το CRF 450R στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σε 4 από τους 6 αγώνες του θεσμού κατακτώντας την κορυφή στη γενική κατάταξη αλλά και την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε2.

Με Honda CRF 450R κατέκτησε και τον φετινό τίτλο ο Βασίλης Σιαφαρίκας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έντεκα πρωταθλήματα
Με την επιτυχία του αυτή ο 34χρονος Βασίλης Σιαφαρίκας μετρά 11 πρωταθλήματα Enduro όλα με μοτοσικλέτες Honda. Το 2014 ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross όπου τερμάτισε στην 7η θέση ενώ τερμάτισε στην πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες αναβάτες κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, στο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που διεξήχθη στην Καλαμπάκα τον περασμένο Ιούνιο.

O πολυπρωταθλητής μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα για το 2014 στην Καρυά Αργολίδος, που έκρινε και το πρωτάθλημα δήλωσε: «…είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη φετινή μου επιτυχία. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το 11ο στην αγωνιστική μου καριέρα και το 10ο συνεχόμενο , όλα με μοτοσικλέτα Honda CRF450R. To φετινό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και είχε έντονο συναγωνισμό. Μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να υποστηρίξω την προσπάθεια νέων αναβατών στο πρωτάθλημα Enduro με μοτοσικλέτες Honda.».

Η μάχη με τη.. λάσπη
Ο πρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας
Βουρ... για το 12ο!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης