To φετινό πρωτάθλημα του DTM βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η BMW έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο, με τον Μarco Wittmann να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να τιμήσει τον οδηγό της, η βαυαρική εταιρεία δημιούργησε μια ειδική έκδοση της M4, η οποία θα παραχθεί σε 23 μονάδες, τον αριθμό δηλαδή που έχει ο Wittmann στο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η M4 DTM Champion Edition είναι βαμμένη σε άσπρο χρώμα με ρίγες στο καπό και στο πλάι, τον αριθμό «23» στις πόρτες, το λογότυπο «WIT DTM Champion 2014» στα πίσω παράθυρα και την υπογραφή του πρωταθλητή στο carbon ταμπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με την απλή M4 η επετειακή διακρίνεται για το νέο spoiler στον προφυλακτήρα, την οροφή από ενισχυμένο πλαστικό, τον πίσω διαχύτη, την πτέρυγα και τους εξωτερικούς καθρέπτες από ανθρακόνημα, τις ζάντες 19 ιντσών, τις επενδύσεις alcantara στο εσωτερικό και το ταμπελάκι με το σειριακό αριθμό κάθε έκδοσης.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με τον εξακύλινδρο 3.0 TwinPower Turbo κινητήρα, απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm ροπής, να παραμένει ως έχει.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης