Στην έκθεση της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, η άγνωστη στο ευρύ κοινό γερμανική φίρμα, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο χώρο του αυτοκινήτου, δημιουργώντας ορισμένα εντυπωσιακά μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο της αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο και ανήκει στην κατηγορία των premium crossover. Μάλιστα, η Borgward έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες teaser εικόνες, με τον πρόεδρό της Christian Borgward να αναφέρει πως ένα παιδικό όνειρο είναι έτοιμο να γίνει πραγματικότητα.

Ο Γερμανός ιδιοκτήτης έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και μέχρι το 2018 η εταιρεία θα διαθέτει στη γκάμα της άλλα δύο μοντέλα. Το crossover βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και σύμφωνα με τη μάρκα είναι πολυτελές, καινοτόμο και τολμηρό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τα μηχανικά μέρη, τις τεχνολογίες και το όνομά του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως η Borgward ιδρύθηκε το 1919 από τον Carl FW Borgward και μέχρι το 1961 οπότε και σταμάτησε να λειτουργεί, είχε παράγει διάφορα αυτοκίνητα, όπως τα Hansa 1500, Isabella και P100, ακόμα και ελικόπτερα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης