Την πιο σκληροτράχηλη έκδοση του τετρακίνητου Panda, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, τους αποδοτικούς κινητήρες και το βελτιωμένο σύστημα 4X4, παρουσίασε η Fiat.

Το Panda Cross ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά, χάρη στις προστατευτικές αλουμινένιες ποδιές στους προφυλακτήρες και τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος. Σε σχέση με το απλό Panda 4X4, έχει ανασχεδιασμένα φώτα, μεγαλύτερες ράγες οροφής και νέες ζάντες 15 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, παρότι δεν δημοσιεύθηκε καμία φωτογραφία, γνωρίζουμε ότι έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις, το τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων είναι δερμάτινα, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, σύστημα «infotainment Blue&Me» με χειριστήρια στο τιμόνι και πολλά ακόμα.

Εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, τον 1.3 λτ. Μultijet II των 80 ίππων και τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir των 90 ίππων, με τον δεύτερο να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με κοντή την 1η ταχύτητα. Το σύστημα τετρακίνησης εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος διαφορικού (ELD) και τρία προγράμματα (Auto, Lock και Hill Descent), έχοντας παράλληλα καλύτερη γωνία προσέγγισης και διαφυγής. Όσο για τις πωλήσεις, θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη, το δεύτερο εξάμηνο του 2014.
    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης