Την νεότερη και πιο σπορτίφ έκδοση της MiTo προσθέτει στη γκάμα του μοντέλου η Alfa Romeo. Πρόκειται για την SBK, η οποία έχει πάρει το όνομα της από τους αγώνες του πρωταθλήματος μοτοσικλετών Superbike.

Η MiTo SBK, διακρίνεται από τους προβολείς ομίχλης σε μαύρο πλαίσιο, τα πλαίσια φώτων σε χρώμα γκρι titanium, τις ζάντες αλουμινίου 16’ ιντσών Sport, τις κόκκινες δαγκάνες φρένων, τον πίσω σπορ προφυλακτήρα, τα αυτοκόλλητα SBK και την διχρωμία στην οροφή και στα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

16αρες ζάντες σε χρώμα γκρι titanium

Εσωτερικά, το ταμπλό Competizione σε μαύρο χρώμα, το σπορ ύφασμα σε μαύρο χρώμα και γκρι titanium ραφές, καθώς και το ραμμένο λογότυπο SBK στα εμπρός προσκέφαλα, αναδεικνύουν το χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας το σύστημα VDC με Hill Holder και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού, λειτουργία DNA, σύστημα Start&Stop, διζωνικό κλιματισμό, RadioCD/MP3 Player και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διπλές απολήξεις και σήμα SBK στο πίσω τμήμα

Είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες 1.4 Multiair των 105 ίππων και 1.3 JTDM-2 με τους 95 ίππους. Η τιμή ξεκινά από 16.200 ευρώ, με τον πελάτη να έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω FGA Bank με επιτόκιο 5,25%, 0% προκαταβολή και 72 δόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης