Η κορεατική μάρκα επιστρέφει δυναμικά στην αγορά, με ένα νέο μικρό crossover, το οποίο ονομάζεται Tivoli και θα το δούμε στην Ευρώπη στα μέσα του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο εξελίσσεται εδώ και τρία χρόνια, με την SsangYong να έχει ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις, καθώς όπως ανέφεραν τα στελέχη της, στόχος είναι να ανταγωνιστεί τον ηγέτη της κατηγορίας, το Nissan Juke.

To Tivoli έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη ιταλική πόλη που βρίσκεται έξω από τη Ρώμη και βασίζεται στο πρωτότυπο Χ100. Πρόκειται για το πιο ποιοτικό και στιλάτο μοντέλο που έχει κατασκευάσει η μάρκα, με την ίδια να υπόσχεται πως έχει το καλύτερο εσωτερικό στην κατηγορία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα σκίτσα του αυτοκίνητου και ορισμένα χαρακτηριστικά του. Το μήκος είναι περίπου 4,2 μέτρα και το μεταξόνιο 2,6 μέτρα, ενώ θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο και τετρακίνητο. Ο εξοπλισμός θα είναι υπέρ-πλούσιος, περιλαμβάνοντας  ESP, hill start assist, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, οθόνης αφής, σύστημα πολυμέσων, θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά ακόμα.

Αν και δεν έγιναν γνωστοί οι κινητήρες που εφοδιάζεται, πιθανότατα φέρει δύο τετρακύλινδρους 1.6 βενζίνης και diesel, τεχνολογίας Euro6, που συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης