Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Strategy Group της F1, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο αύξησης της ισχύος των κινητήρων των μονοθεσίων και η βελτίωση του ήχου.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της F1, έχουν κατανοήσει πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές, προκειμένου το άθλημα να γίνει πιο συναρπαστικό. Η Ferrari είναι μια από τις ομάδες τέθηκε υπέρ αυτών των αλλαγών, με τον Maurizio Αrrivabene να προτείνει μια αληθινή επανάσταση έως το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Scuderia Ferrari, τα μονοθέσια πρέπει να κερδίσουν ξανά το θαυμασμό όλων. Να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και ο ήχος τους να κάνει τις τρίχες των ανθρώπων να σηκώνονται, όπως ακριβώς ένα συγκρότημα heavy metal!

Ο Ιταλός, τόνισε πως είναι ανάγκη για σημαντικές και ριζοσπαστικές αλλαγές και όχι για απλή εξέλιξη των μονοθεσίων. Να δούμε σύντομα θορυβώδεις και δυνατούς κινητήρες, υψηλότερες ταχύτητες μέσα στις πίστες αλλά και να διοργανώνονται διάφορα event με τους οδηγούς πριν από κάθε Grand Prix, όπου θα μπορεί να τους βλέπει ο κόσμος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης