Βλέμματα θαυμασμού προσελκύουν οι 32 συλλεκτικές Μερσεντές από την Ιταλία που ταξίδεψαν μέχρι το Βόλο, ιχνηλατώντας τις ομορφιές της περιοχής μας.

Οι 32 κούκλες, που χρονολογούνται από το 1956 έως το 1982, ανήκουν σε ισάριθμα μέλη του κλαμπ της Μερσεντές Ιταλίας και επισκέφθηκαν την περιοχή στο πλαίσιο των δεσμών φιλίας και επικοινωνίας που έχουν αναπτυχθεί με τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υπέροχα αυτοκίνητα, εντυπωσιάζουν παρατεταγμένα κατά μήκος του προαύλιου χώρου DomotelXenia και αναδεικνύουν το μεράκι των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Η συνάντηση των φίλων των κλασικών οχημάτων από τον Βόλο με τους αντίστοιχους λάτρεις του είδους από την Ιταλία, επισφραγίστηκε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων, πρόσκληση προς τα μέλη της Λέσχης του Βόλου να επισκεφθούν την Ιταλία αλλά και την υπόσχεση της επανάληψης της συνάντησης στη γη των Κενταύρων και την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παλαιότερο συλλεκτικό αυτοκίνητο είναι του 1956, έχει γράψει 220 χιλιόμετρα στο κοντέρ και το νεότερο, αντίστοιχα, σε ηλικία, του 1982.

Πηγή: Ταχυδρόμος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης