Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, συνεργάστηκε με την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή καμπίνα αεροσκαφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lufthansa και Mercedes, σχεδίασαν την καμπίνα του μέλλοντος για αεροσκάφη μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα υπέρ-πολυτελή, κομψό και άνετο χώρο που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς VIP πελάτες.

Το ξύλο και το δέρμα συνδυάζονται αρμονικά, με το δάπεδο και την οροφή να δίνουν την εντύπωση ότι ρέει το ένα μέσα στο άλλο. Τα καθίσματα και οι καναπέδες είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν την τέλεια άνεση στους επιβάτες. Τα παράθυρα είναι ηλεκτρικά, υπάρχει ειδικός φωτισμός που δεν κουράζει τα μάτια, τηλεόραση LED Full HD, ακόμα και ενυδρείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος σχεδίασης της Daimler, Gorden Wagener, επρόκειτο για μια πρόκληση, καθώς έπρεπε να υιοθετήσουν την φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά μιας Mercedes στην καμπίνα ενός αεροσκάφους, αναδεικνύοντας την εμπνευσμένη αρχιτεκτονική, την δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική και την προηγμένη τεχνολογία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης