Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όσοι θέλουν να αποκτήσουν καινούργιο ή ακόμα και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αναζητούν πάντα την ευκαιρία. Μία λέξη… μαγική που μπορεί να σε βάλει σε σκέψη να αποκτήσεις αυτοκίνητο ακόμα και να Οι ευκαιρίες στα αυτοκίνητα δε χάνονται ποτέ μην το έχεις ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες εισαγωγικές εταιρείες έχουν ρίξει πολύ χαμηλά τις τιμές των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να αγοράζεις πλέον στην Ελλάδα πολύ φθηνότερο αυτοκίνητο από ότι σε ευρωπαϊκά κράτη. Αυτό ισχύει κυρίως για οχήματα κάτω των 1.600 κ.εκ. όπου η φορολογία δεν είναι τόσο υψηλή, κάτι που ισχύει για όσα εφοδιάζονται με μεγάλους κινητήρες.

Mazda 3 με 0 χιλιόμετρα και τιμή κοντά στα 11.500 ευρώ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανένα πρόβλημα με το service
Για όσους λοιπόν σκέφτονται την αγορά αυτοκινήτου υπάρχει και η λύση κατασχεμένων, όπως ισχύει στην περίπτωση μοντέλων της Mazda. Για όσους δεν το γνωρίζουν, από τον Ιούλιο του 2014 η πρώην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mazda κήρυξε πτώχευση με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην πωλούνται μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά, το service των αυτοκινήτων συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα καθώς η Mazda Ευρώπης έχει ήδη δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες Mazda στην χώρα μας.

Πρός πώληση Mazda “3”,”6″ και CX-7

Όπως ήταν αναμενόμενο η πτώχευση της «ελληνικής» Mazda οδήγησε πολλά αυτοκίνητα σε μάντρες ή τράπεζες που τα έχουν προς πώληση. Η Eurobank στην ιστοσελίδα της διαθέτει αρκετά αυτοκίνητα της Mazda με μηδενικά χιλιόμετρα και τιμές ιδιαίτερα χαμηλές για τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Για παράδειγμα το Mazda 3 πωλείται με τιμή λίγο πάνω από τα 11.000 ευρώ, το “6” για 11.880 ενώ υπάρχει και ένα μεταχειρισμένο CX-7 με τιμή 7.500 ευρώ.


Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα κατασχεμένα αυτοκίνητα Mazda πατήστε
ΕΔΩ

 

Το Mazda 6 πωλείται από 11.880 ευρώ...
Για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο Mazda υπάρχει και CX-7 με 7.500 ευρώ!!!

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης