Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί πάρα πολύ και θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη θα «τρέξει» σε λίγες ημέρες η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Mercedes.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δωρεάν service ακόμα και ασφαλιστήριο συμβόλαιο!!! Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα βασικότερα μοντέλα της γκάμας (A Class, Β Class, C Class, GLA κ.ά.) δίνοντας ένα σχετικά χαμηλό ποσό ανά μήνα που στην περίπτωση της A Class θα είναι 199 ευρώ. Το εν λόγω θα και με μία προκαταβολή της τάξης του 30% ενώ θα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία που σίγουρα δεν θα μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Συγκεκριμένα, θα δίνεται δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου ενώ και το service θα είναι δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα.

Η νέα Mercedes GLA θα βρίσκεται εντός προγράμματος και είναι σίγουρο πως θα εκμεταλλευτούν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα
Όπως είναι αναμενόμενο το πρόγραμμα αυτό θα «προβληματίσει» όχι μόνο αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο της Mercedes αλλά και άλλων εταιρειών. Με αυτό  τον τρόπο ο καθένας θα μπορεί να αποκτήσει την Mercedes που ονειρευόταν που ως γνωστών είναι μία από τις αγαπημένες premium μάρκες των Ελλήνων οδηγών. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εισαγωγικής εταιρείας οπότε θα μάθουμε επιπλέον και πιο αναλυτικά τα προνόμια από μία τέτοια αγορά.  Να σημειώσουμε πως το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα έχει μέγιστη ισχύ τα 4-5 χρόνια.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Mercedes και να… προετοιμαστείτε πατήστε ΕΔΩ 

Για να βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο της Mercedes πατήστε ΕΔΩ

 

Η A Class έχει ήδη γίνει το best seller της Mercedes και... συνεχίζει

Η B Class είναι η οικογενειακή Mercedes με τους άπλετους χώρους και τα χρηστικά στοιχεία
Η ολοκαίνουργια C Class διατίθεται με κινητήρα 1.6 λίτρων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης