Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών αφορά τη νέα Κυβέρνηση αλλά και την οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου η χώρα να βρει τον σωστό δρόμο και να βγει από την κρίση. Τσίπρας, Βαρουφάκης και λοιποί μονοπωλούν το ενδιαφέρον της καθημερινότητας του πολίτη, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και με κάποιο τρόπο θα πρέπει όχι μόνο να πληρωθούν οι συντάξεις, αλλά και να Σε δύο εβδομάδες το πολύ θα ανακοινωθεί επίσημα το όνομα της εταιρείας. Το zougla.gr θα το κάνει γνωστό όταν θα πέσουν οι υπογραφές! γίνουν επενδύσεις, για να πληρωθούν και όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.


Κάποιοι βλέπουν μπροστά

Μέσα σε όλη αυτή την οικονομική αναστάτωση που επικρατεί, γίνονται προσπάθειες και συζητήσεις για να έρθει στη χώρα μας άλλη μια αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα, και με επαφές που πραγματοποιεί μεγάλη εισαγωγική εταιρεία, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μια νέα μάρκα αυτοκινήτων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, σε δύο το πολύ εβδομάδες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το ποια είναι αυτή η νέα εταιρεία που θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον κλάδο του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πίσω μέρος του pick up που θα έρθει στην Ελλάδα...

Εισαγωγή από εργοστάσιο της Ευρώπης

Αρχικά θα εισαχθούν οχήματα τύπου pick up και πολύ σύντομα θα εμφανιστούν και τα επιβατικά της, που ακόμα δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε, μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται σε εργοστάσιο της Ευρώπης και οι τιμές τους είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν αναστάτωση στην αγορά αλλά και… προβληματισμό σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και το zougla.gr, που παρακολουθεί στενά το θέμα, θα κάνει γνωστό το όνομα της εταιρείας αλλά και την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει.

Το πρώτο αυτοκίνητο που θα έρθει θα είναι ένα επαγγελματικό... Σύντομα θα ακολουθήσει και η γκάμα με τα επιβατικά...
Κιβώτιο έξι σχέσεων για τα επιβατικά της μάρκας...
Ο πίνακας οργάνων από μοντέλο της εταιρείας που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες ότι έρχεται στην Ελλάδα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης