Την πρωτότυπη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου e-NV200, που διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας, τον πλούσιο εξοπλισμό και την πρακτική καμπίνα, παρουσίασε η Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To e-NV200 VIP Concept σχεδιάστηκε σαν ένα όχημα για μετακινήσεις «a-class». Διαθέτει υπερ-πολυτελή καθίσματα με υποβραχιόνια αλλά και επέκταση με υποπόδιο για επιπλέον άνεση. Όλες οι επενδύσεις είναι σε λευκό δέρμα και το φινίρισμα σε piano black, με τα εσωτερικά φώτα LED να προσφέρουν τον τέλειο φωτισμό.

Για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, υπάρχει μια οθόνη DSP 21,5 ιντσών, η οποία μπορεί να αναπαραγάγει ταινίες και οπτικοακουστικό υλικό από smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην κεντρική κονσόλα φιλοξενείται το ψυγείο, όπως και τα χειριστήρια ελέγχου για την οθόνη και τα φώτα της καμπίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το e-NV200 VIP Concept εξοπλίζεται με τον «έξυπνο» καθρέπτη της Nissan. Βρίσκεται στο κέντρο του παρμπρίζ και αποτελείται από οθόνη LCD που συνδυάζεται με  μια κάμερα υψηλής ανάλυσης στο πίσω τζάμι, προσφέροντας πλήρη ορατότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης