Περίμενε αυτή την εμφάνιση από το 2013 και πιο συγκεκριμένα από το GP της Κορέας, οπότε και είχε ανέβει στο podium για τελευταία φορά. Στην πίστα του Sakhir, στο Μπαχρέιν, έδειξε πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά, χαροποιώντας όλους τους οπαδούς της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kimi Raikkonen τερμάτισε δεύτερος στο Κυριακάτικο GP του Μπαχρέιν, αλλά τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα μετά το τέλος του αγώνα, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να περάσει τον Hamilton αν είχε λίγους γύρους ακόμα.

Το αφεντικό της ιταλικής ομάδας Maurizio Arrivabene τον χαρακτήρισε «αγωνιστικό κτήνος», δηλώνοντας ότι ο Raikkonen επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. «Ο Kimi δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Απέδειξε ότι είναι αγωνιστικό κτήνος και εξαιρετικός οδηγός», τόνισε ο Ιταλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του, είπε: «Αξίζει την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά δεν θέλω να πω αμέσως ναι για να παραμείνει σε εγρήγορση. Τα χαρτιά για την ώρα είναι λευκά. Κάποιες φορές πρέπει να απομακρύνεις την πένα και τότε ο Kimi κατακτά αυτό που θέλουμε». Με λίγα λόγια, ο Arrivabene αποκάλυψε ότι ο Iceman είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά όλα εξαρτώνται από την απόδοσή του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης