Ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, θα επιστρέψει στο WRC για ένα μόνο αγώνα, ανοίγοντας την αυλαία της ερχόμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sebastien Loeb θα λάβει μέρος στο Ράλι Μόντε Κάρλο στις 22-25 Ιανουαρίου, έχοντας ως συνοδηγό τον Daniel Elena. Αυτός θα είναι ο μοναδικός αγώνας στον οποίο θα λάβει μέρος ο Γάλλος, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC.

Θα οδηγήσει ένα εργοστασιακό Citroen DS3 WRC, με το Μόντε Κάρλο να είναι ο αγαπημένος του αγώνας, έχοντας νικήσει στα 7 από τα 10 ράλι που έχει συμμετάσχει. «Όταν μου πρότειναν να λάβω μέρος δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Τόσο εμένα, όσο και του Daniel, είναι από τα αγαπημένα μας ράλι. Λατρεύουμε τους δρόμους, τις δύσκολες επιλογές ελαστικών, την ατμόσφαιρα στις ειδικές. Ανυπομονούμε να το ζήσουμε ξανά», τόνισε ο Loeb.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους φίλους του WRC και όλοι είναι βέβαιοι πως ο Sebastien θα εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Προκειμένου να είναι έτοιμος για το Ράλι, ξεκινά άμεσα προετοιμασία, λαμβάνοντας μέρος αυτή την εβδομάδα στο Rallye du Var.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης