Με τη χαρακτηριστική ατάκα «δεν θέλω δύο κόκορες σε ένα κοτέτσι», ο Luca di Montezemolo έβαλε τέρμα στις όποιες φήμες για συνεργασία με τον Vettel, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ο Felipe Massa παραμένει στη Ferrari και το 2013.

Το μεγάλο αφεντικό της ιταλικής ομάδας εξέπληξε τους πάντες με την ατάκα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι δεν επιθυμεί προβλήματα που θα προκύψουν από τη συνεργασία Alonso – Vettel. «Είναι σίγουρο ότι δεν θέλω δύο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι. Θέλω οδηγούς που θα τρέχουν για τη Ferrari και όχι για τον εαυτό τους. Εμείς ποτέ δεν είχαμε προβλήματα ανταγωνισμών και φυσικά δεν θέλουμε ούτε στο μέλλον. Ο Massa παραμένει και το 2013. Πλέον, μας δίνει αυτό που περιμένουμε από αυτόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Montezemolo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ferrari, όπως ήταν φυσικό, έκαναν αίσθηση, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην ιταλική ομάδα δεν θέλουν δύο πρωτοκλασάτους οδηγούς, αλλά έναν που να κερδίζει και έναν που να βοηθά. Αυτό συμβαίνει με τους Alonso και Massa, αυτό συνέβαινε και παλαιότερα με τους Schumacher και Barrichello, Schumacher – Massa και Raikkonen- Massa.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης