Αναταραχή υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στην ομοσπονδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΑΜΕ) και μάλιστα λίγο πριν από τις εκλογές που θα αναδείξει το νέο ΔΣ. Ο πρόεδρος Μανώλης Χαλιβελάκης και μέλος της τετραμελούς διοικούσας επιτροπής κατηγορείται από τα δύο μέλη Γιάννη Μεσημέρη και Δημήτρη Μιχελακάκη πως απέκρυψε στοιχεία προκειμένου να επηρεάσει καταστάσεις από τις εκλογές που πλησιάζουν. Οι δύο μάλιστα έστειλαν κα έγγραφο στην ΓΓΑ διαμαρτυρόμενοι για την όλη κατάσταση ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Χαλιβελάκη.

Να πάρει θέση η ΓΓΑ
Από την πλευρά του ο Μανώλης Χαλιβελάκης, ζητά να γίνουν εκλογές βασιζόμενος σε άρθρο του καταστατικού της ομοσπονδίας το οποίο αναφέρει πως δικαίωμα ψήφου έχουν όσες λέσχες τηρούν τα νόμιμα. Μέσα σε όλη αυτή την… αναμπουμπούλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καλείται να πάρει θέση προκειμένου η διαδικασία των εκλογών να γίνει με τον πλέον νόμιμο τρόπο αλλά και για να μπορέσει το άθλημα να πάει μπροστά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το άρθρο στο οποίο βασίζεται ο Μανώλης Χαλιβελάκης…

Σωματεία… μαϊμού!
Εκτός από την ανταλλαγή επιστολών των μελών της ΟΜΑΕ, αξίζει να αναφέρουμε και αυτά που έγραψε στο Facebook ένας από τους κορυφαίος οδηγούς στην Ελλάδα, ο Λεωνίδας Κύρκος. Ο πολυπρωταθλητής και γνώστης της κατάστασης αλλά και του χώρου των αγώνων δίνει μία πολύ σοβαρή διάσταση στα όσα συμβαίνουν και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη: «Κύριοι μην τρελαθούμε τελείως. Τα περισσότερα από αυτά τα σωματεία είναι μόνο για τη σφραγίδα, δεν έχουν ούτε έμψυχο υλικό, ούτε γνωρίζουν τι πάει να πει αγώνες αυτοκινήτου. Τα έχετε δημιουργήσει κάποιοι που θέλετε να αναλάβετε εξουσία για τους ψήφους και για προσωπικά σας οφέλη. Δεν γνωρίζουν από κανονισμούς αλλά κυρίως δεν σέβονται τους αγωνιζόμενους που έχουν επενδύσει εδώ και χρόνια και στηρίζουν το χώρο. Όλοι εσείς που μιλάτε χωρίς να έχετε πληρώσει όχι μόνο μια βίδα αλλά ούτε τον καφέ σας στους αγώνες, είσαστε επικίνδυνοι και κάνετε κακό στο σπορ. Το αποδείξατε στο Σπριντ του Αγίου Μερκούρη, πόσο αυταρχικοί είσαστε, αποφασίζοντας και διατάζοντας. Αν έχω άδικο ελάτε εδώ και τώρα να μου το αποδείξετε».


Δείτε τι έγραψε ο Λεωνίδας Κύρκος στο Facebook…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκλογές στις 26 Μαΐου
Η ΟΜΑΕ ιδρύθηκε το 2010 και αναγνωρίστηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το 2013. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 26 Μαΐου, ημερομηνία που θα μάθουμε και το νέο σχήμα της ομοσπονδίας.  

 

Για να δείτε τα έγγραφα που εστάλησαν στην Γενική Γραμματεία αθλητισμού πατήστε ΕΔΩ

 

Ακούστε τις δηλώσεις στο zougla.gr
του Δημήτρη Μιχελακάκη
, μέλους της
4μελους διοικούσας επιτροπής

 


Ακούστε τις δηλώσεις στο zougla.gr
του Μανώλη Χαλιβελάκη, μέλους της
4μελους διοικούσας επιτροπής

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης