Το χρήμα μίλησε! To μεγάλο αφεντικό της F1, ανέβασε την προσφορά του στα 100.000.000 δολάρια προς τις γερμανικές Αρχές και αυτοί τον άφησαν ελεύθερο, αποσύροντας κάθε κατηγορία.


Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το δικαστήριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bernie Ecclestone, από σήμερα, Τρίτη 5 Αυγούστου, είναι ελεύθερος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του στην F1, αφού οι εισαγγελείς του Μονάχου, δέχθηκαν την απίστευτη πρόταση του 83χρονου Βρετανού.

Η «γριά αλεπού» δεν συμφώνησε απλά με τις εισαγγελικές Αρχές, αλλά απαίτησε να τον αθωώσουν και να διαγραφούν τα πάντα από το ποινικό του μητρώο. Ως αντάλλαγμα, θα καταθέσει το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων στα ταμεία του κρατιδίου της Βαυαρίας, εντός μίας εβδομάδας.


Ο Bernie θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο στην F1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ecclestone, κατηγορούνταν για τη δωροδοκία του Γερμανού τραπεζίτη Gerhard Gribkowsky, της Bayern Landesbank, στο πλαίσιο της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 το 2005-2006. O Βρετανός, παραδέχθηκε ότι έδωσε 44 εκατομμύρια δολάρια στον Gribkowsky, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα εκβιασμού. Ο τραπεζίτης έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση 8,5 χρόνων για διαφθορά.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης