Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα. Γνώστης του… αντικειμένου, έχει στην κατοχή του ένα Nissan GT-R το οποίο για όσους γνωρίζουν εφοδιάζεται με κινητήρα 3.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 550 ίππους και βάζει φωτιά στην άσφαλτο.

Το προσωπικό GT-R του Πρίντεζη είναι ακόμα πιο γρήγορο καθώς έχει δεχτεί βελτιώσεις που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 800 άλογα! Στην πράξη το 0-100 για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έρχεται σε 3.5 δευτερόλεπτα (από 3.8) ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα (από 315). Η μετατροπή μάλιστα έχει γίνει στην αγωνιστική ομάδα της εισαγωγικής εταιρείας Νικ. Ι. Θεοχαράκης και περιλαμβάνει, εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις, εξατμίσεις, ζάντες BBS κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το λευκό GT-R που έχει την κατοχή του ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει… κόντρες, αλλά όχι στο δρόμο. Συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε αγώνα Dragster στο αεροδρόμιο της Σύρου δοκιμάζοντας με αυτό τον τρόπο με ασφάλεια τις επιδόσεις του προσωπικού του super car το οποίο πωλείται στην Ελλάδα, 157.000 ευρώ.  

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με το GT-R πατήστε ΕΔΩ

 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video όπου ο Γιώργος Πρίντεζης οδηγεί τέρμα γκάζι…

)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης