Την πιο ξεχωριστή πρωτότυπη έκδοση του νέου XC90, η οποία ονομάζεται Lounge Console και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων με lifestyle υψηλού προφίλ, παρουσίασε η Volvo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση δεν διαφέρει αισθητικά σε τίποτα από τις υπόλοιπες, αλλά λείπει κάτι σημαντικό. Το κάθισμα του συνοδηγού. Αυτό έχει αντικατασταθεί από ένα τραπεζάκι, που προσφέρει οτιδήποτε επιζητά ο σύγχρονος καταναλωτής.

Το τραπέζι έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 90 μοίρες και μετακινείται εμπρός-πίσω, ενσωματώνοντας μια οθόνη 17 ιντσών. Επίσης, μπορεί να μετατραπεί σε τραπέζι εργασίας ή σε φωτιζόμενο καθρέπτη καλλωπισμού, ώστε να φρεσκάρονται οι κυρίες πριν μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για κοσμήματα και σύνεργα make-up, ενώ κάτω από το υποπόδιο υπάρχει χώρος για παπούτσια και άλλα αντικείμενα. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo, Thomas Ingenlath, το XC90 Lounge Console διευκολύνει τους ανθρώπους που κινούνται συνεχώς, τρέχουν από συνάντηση σε συνάντηση, δουλεύουν διαρκώς και ζουν με το άγχος. Τους προσφέρει το χώρο και τον χρόνο να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να φρεσκάρουν το εαυτό τους.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης