Προ ολίγων εβδομάδων η Hyundai Motor έθεσε σε λειτουργία τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της στην Ευρώπη, θέλοντας να στείλει το μήνυμα για το πόσο θέλει να διεισδύσει στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. Το συγκεκριμένο… κατάστημα βρίσκεται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και είναι μία από τις 200 αντιπροσωπείες στην Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με τη νέα ταυτότητα έως το τέλος του 2014.

Βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις της Hyundai Motor Europe και λειτουργεί από τον νέο συνεργάτη του δικτύου της, την «Delta Automobile». Η διώροφη κάθετη μονάδα διαθέτει έκθεση αυτοκινήτων εκτάσεως 2.466 τ.μ. και επιπλέον χώρο 2.000 τ.μ. για το συνεργείο της μονάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Γερμανία βρίσκεται η μεγαλύτερη σύγχρονη αντιπροσωπεία της Hyundai στην Ευρώπη...

Σε άλλη… διάσταση

Η εν λόγω αντιπροσωπεία ξεπερνά τον παραδοσιακό εκθεσιακό χώρο, συνδυάζοντας μεγάλους χώρους, μοντέρνα επίπλωση και στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας. Από την πλευρά τους οι πελάτες απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον, με αίθουσες αναμονής και υπολογιστές tablet που δίνουν στους επισκέπτες μια νέα διάσταση, στην οποία μπορούν να διερευνήσουν τη μάρκα Hyundai.

Μέχρι το 2018 σχεδόν 6.000 αντιπροσωπείες της Hyundai Motor σε παγκόσμιο επίπεδο θα διαθέτουν τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης