Τις τελευταίες ημέρες ακούμε συνεχώς για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και γενικότερα στην φορολόγηση των αυτοκινήτων, κάτι που γίνεται για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια. Οι ιδιοκτήτες αλλά και όσοι ενδιαφέρονται δεν ξέρουν τι να πιστέψουν και απλά περιμένουν το νέο… χτύπημα.

«Για το θέμα που έχει απασχολήσει τα Μέσα, εξέφρασε την άποψή του ένας αναγνώστης του zougla.gr, ο εργοδηγός Πέτρος Καμπούρης από την Κομοτηνή. Διαβάστε παρακάτω τι μας έγραψε και τι προτείνει από την δική του πλευρά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν ένας απλός πολίτης και εγώ, διαβάζω αυτά που ανακοινώνονται  από την κάθε κυβέρνηση  για το αυτοκίνητο, προκειμένου να υπάρχουν δίκαια μέτρα. Αναρωτιέμαι, είναι τόσο δύσκολο να το σκεφτούν ότι το πιο δίκαιο θα ήταν τα τέλη κυκλοφορίας και τώρα το τέλος περιβάλλοντος που λένε, να τα βάλουν στην τιμή των καυσίμων;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι είναι το πιο δίκαιο. Γιατί όσο πιο πολλά χιλιόμετρα κάνεις, τόσο περισσότερο θα μολύνεις το περιβάλλον και θα φθείρεις το οδόστρωμα, είτε έχεις καινούργιο είτε έχει παλαιό αυτοκίνητο. Αν δεν το συντηρείς σωστά θα καταναλώνει περισσότερο καύσιμο άρα θα πληρώνεις και περισσότερα τέλη».

 
Διαβάστε επίσης: Ποιοι θα πληρώσουν και τι θα ισχύσει με τη νέα φορολογία στα ΙΧ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης