Ραντεβού στη... Ριτσώνα

Ραντεβού στη... Ριτσώνα

Με την ανάβαση της Ριτσώνας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Παρά την οικονομική κρίση, συνολικά 86 οδηγοί έχουν δηλώσει συμμετοχή, γεγονός που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι από τους σημαντικότερους που υπάρχουν στο αγωνιστικό ημερολόγιο και με μεγάλη απήχηση στον φίλαθλο κόσμο.

Η ειδική διαδρομή όπου θα διεξαχθούν οι μάχες βρίσκεται κοντά στη Χαλκίδα και έχει μήκος 3,2 χιλιόμετρα. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι ελεύθερες δοκιμές, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής.

Ανάμεσα στους οδηγούς που συμμετέχουν είναι οι Γιώργος Καϊτατζής (με τα χρώματα του zougla.gr), Λεωνίδας Κύρκος, Σταμάτης Κατσίμης, Κώστας Πατσουρέας, Μάριος Ηλιόπουλος, Μιχάλης Ευθυμίου, Νίκος Περατινός, Αποστόλης Κυριακούδης, Στράτος Φωτεινέλης, Παναγιώτης Καμπύλης, Θανάσης Κουρνιάτης κ.ά..

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε εδώ

 
Πηγή φωτογραφίας: Photo Rally Press

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 09:22


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Διχασμένο Βασίλειο
Μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς για την επιτυχία του Brexit στο δημοψήφισμα, και πριν έρθει ο λογαριασμός από τις Βρυξέλλες, άρχισαν οι εσωτερικοί τριγμοί...