Μετά την αντικατάσταση του προέδρου, του αγωνιστικού διευθυντή και των οδηγών, η Ferrari προχωρά σε αλλαγές σε όλα τα τμήματα, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα στην κορυφή της F1.

Μαζί με τον Sebastian Vettel, θα μετακομίσει στο Maranello ο μηχανικός αγώνα του Γερμανού, Riccardo Adami και 60 ακόμα μηχανικοί, που προέρχονται από Mercedes, McLaren, Lotus, Williams και Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη θέση του Marco Mattiacci ως επικεφαλής ομάδας αναλαμβάνει ο Maurizio Arrivabene, το τμήμα κινητήριας μονάδας (power unit) ο Mattia Binotto, προϊστάμενος του τμήματος σχεδιασμού είναι ο Lorenzo Sassi, του τμήματος προγραμματισμού και πειραματισμού ο Enrico Gualtieri και των τμημάτων ERS και ηλεκτρονικών, οι Thierry Baritaud και Stefano Lovera.

Στο τμήμα εξέλιξης υβριδικών συστημάτων πηγαίνει ο πρώην μηχανικός της Mercedes, Wolf Zimmermann και σε αυτό των κινητήρων εσωτερικής καύσης ο Cedric Cornebois, που ήταν επίσης στη γερμανική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τμήμα εξομοιωτή αναλαμβάνουν υπεύθυνοι οι Ben Ferrey (πρώην της Red Bull) και Christopher Laws και Ashley Warne από την McLaren. Φυσικά, παραμένουν ανοικτές αρκετές σημαντικές θέσεις ακόμα, με τη Ferrari να στοχεύει στους κορυφαίους, επανδρώνοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την αγωνιστική ομάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης